extra nieuwsbrief
BREAKING NEWS

BREAKING NEWS

BREAKING NEWS!

Achter de schermen zijn we hard aan het werk aan een betere productcatalogus.

Om de diverse producten duidelijker te presenteren. Bent u toch nieuwsgierig en wilt u plaatjes kijken?

Hieronder een aantal van onze leveranciers met bijbehorende site of catalogus. Dit zijn de merken die bij ons de voorkeur krijgen en onderscheidend zijn t.o.v. de andere promotionele merken.

www.tricorp.com

Harvest & Printer

Printer Essentials

www.santino.nl

Voor meer producten of meer informatie kunt u ons bereiken op info@uffinktextieldruk.nl

 

 

 

» www.sportdrukker.nl

Nieuwsbrief Februari 2017

2: Transportkosten en Prijsstijgingen.

Net zoals de meeste website's en andere leveranciers hanteren wij ook transportkosten. Dit zijn niet de kosten voor het brengen van de order op locatie. Dit is een service van ons bedrijf, ;-). 

Transportkosten zijn de kosten die wij ook moeten maken om de spullen bij ons in huis te krijgen voor de afwerking. Deze worden apart op de factuur vermeld bij orders onder de 100,- euro excl. btw. 

* Prijsstijgingen: In de 6 jaar dat we nu bezig zijn hebben onze leveranciers de prijzen redelijk stabiel kunnen houden. Vanaf 1 januari 2017 verhogen de meeste van de leveranciers hun prijzen met 3%.

 

» http://www.uffinktextieldruk.nl

Nieuwsbrief Februari 2017
Start 2017 NEXPERIA / ANC & RAXTAR / WW VAKDAGEN

Start 2017 NEXPERIA / ANC & RAXTAR / WW VAKDAGEN

We zijn het jaar 2017 goed begonnen met een aantal speciale projecten.

In samenwerking met het Veldhovense Centagon ( www.centagon.nl ) hebben we een week voor de lancering van het nieuwe logo, 250 poloshirts en 250 caps geleverd. Voorzien van het nieuwe logo, gezeefdrukt en geborduurd. De uitdaging zat hem in een nieuwe drukkleur maken en de mix van zeefdruk en borduren. En dat allemaal met een strakke leverdatum. Het eindresultaat is te zien op onze FB pagina. www.facebook.com/UffinkTextieldrukVeldhoven/

Een vaste klant, die letterlijk in de lift zit, hebben we weer mogen voorzien van nieuwe bedrijfskleding, uiteraard inclusief bedrijfslogo. Het resultaat mag er absoluut zijn en gaat letterlijk de hele wereld over. www.raxtar.com en www.anc.nl

In het jubileumjaar hebben we de obers en de hostessen bij de webwinkelvakdagen voorzien van een onderscheidend shirt en of polo. Inclusief full colour print met alle sponsoren en voorop het logo van het evenement. www.webwinkelvakdagen.nl 

Maar ook voor het borduren van paardendekjes en "zware" werkjassen voor o.a. Knegt-International bent u bij ons aan het juiste adres. Onlangs hebben we de nieuwe werkjassen van Tricorp ingezet, afgewerkt met canvas buitenkant en uiteraard een mooie borduring www.knegtinternational.com

 

» http://www.uffinktextieldruk.nl

Wat doen wij allemaal?

Wat doen wij allemaal?

Sommige van ons, bestaande klanten en/of nieuwe klanten weten niet altijd waar wij ons mee bezig houden. Vandaar het volgende lijstje;

Wij leveren alle soorten textiel om te dragen, op te hangen of weg te geven. Wij zijn een specialist op het gebied van kleding/textiel en kunnen alle vormen van "afwerking" regelen/maken en produceren. Voorbeelden zijn:

Zeefdrukken op textiel, Borduren op textiel, Full Colourprinten op textiel, Transfers laten maken en overzetten op textiel, Badges maken voor textiel, etc........

Alles wat te maken heeft met (bedrijfs) kleding, promotie en werkkleding kunnen we dus leveren en bedrukken of borduren.

Zeildoeken, reclameborden, vlaggen en banniers vallen NIET in deze categorie. Hiervoor maken wij gebruik van onze klanten: o.a. www.getbannered.nl of www.brouwersreclame.nl. Elk bedrijf met zijn of haar specialisme!

Voorbeelden van wat wij leveren en kunnen maken staan op onze site en op onze FB pagina. Zie hieronder. Voor meer info kunt u terecht op onze website.

» www.uffinktextieldruk.nl

Wat doen wij allemaal?
Algemene info

Algemene info

Een paar niet onbelangrijke zaken maar wel nuttig om te weten en in willekeurige volgorde.

Bereikbaarheid: Wij zijn te bereiken via meerdere kanalen.

  • mobiel nummer: 06-30738061
  • whats-app : 06-30738061 ( niet voor aanvragen, hiervoor uitsluitend per mail )
  • bestellingen plaatsen alleen via mail!
  • mail: info@uffinktextieldruk.nl
  • sms: 06-30738061
  • bezoekadres: Dorpstraat 173A ( op afspraak )

Digitale proeven gaan altijd via mail of whats-app, communicatie over bijvoorbeeld de voortgang indien mogelijk wel tijdens kantooruren of na 20.00 uur.

Het 040 nummer bestaat NIET meer. Alleen via bovenstaand nummer.

Bezorgen / Uitleveren: Het bezorgen op locatie is een service van ons en niet standaard.

Standaard is ophalen op de Dorpstraat of een ander adres in overleg.

DTP Kosten / Opmaak bestanden: Als een logo NIET bruikbaar is of aangepast moet worden is het niet standaard dat dit door ons kosteloos wordt verzorgd.

Onze DTP-er, die hiervoor gestudeerd heeft en zich nog geen vrijwilliger voelt op dit vlak, kost tijd en tijd kost nu eenmaal geld. Maar wij denken altijd mee en proberen een goed advies te geven wat men moet doen in geval van problemen!

Levertijden: De meeste klanten zijn van ons gewend dat een bestelling snel klaar is of sneller dan verwacht. ( binnen 4/5 werkdagen ) Dit gaat 9 van de 10 keer ook goed, maar makkelijker is een dag afspreken en uiterlijke datum/dag! Dit voorkomt teleurstellingen.

 

» www.uffinktextieldruk.nl

Vakantiesluiting Carnaval

In verband met de carnavalsvakantie zijn wij uitsluitend per mail bereikbaar van maandag 27 februari t/m donderdag 2 maart!

Wij wensen iedereen een fijne carnaval toe met heel veel plezier en gezelligheid.

WEET U WAAR U ALLEMAAL NAAR TOE KUNT MET CARNAVAL??

www.veldhovenviertfeest.nl

» www.rommelgatviertfeest.nl

Vakantiesluiting Carnaval
extra nieuwsbrief