nieuwsbrief
BEZOEKADRES

BEZOEKADRES

Ons bedrijf heeft een grillige periode achter de rug. Na een prima start te hebben gehad in 2011 aan de Blaarthemsweg,  en daarna op de Broekweg van 2012 t/m 2014, zijn we begin dit jaar uitgekomen op de Dorpstraat in Veldhoven.

Bekende straat, middenin Veldhoven, vlakbij Sporthuis Olympia en tegenover Schippers Wonen met parkeerruimte voor de deur.

#Dorpstraat in Bedrijf 173A.  Samen met een tiental enthousiaste ondernemers onder 1 dak. Met allemaal hun eigen vakgebied en specialisme.

In deze creatieve broedplaats voor ondernemers worden de offerte's doorgesproken, kan men een kleine collectie textiel zien en kunt u terecht voor overige vragen. Dit is NIET ons postadres. Dit adres staat onderaan op de homepage van onze site.  

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om een afspraak te maken. Dit kan per mail, info@uffinktextieldruk.nl, of bellen naar 06-3073-8061.

U bent van harte welkom en de koffie of thee staat uiteraard klaar!!

» www.uffinktextieldruk.nl

TRANSFERS/DRUKPERS

Een aantal "lastige" artikelen zoals bijvoorbeeld sportkleding, gevoerde jassen, (werk)broeken, softshell jassen, windjacks etc. worden in 9 van de 10 gevallen met de hand bedrukt, d.m.v. een transfer.

Het logo, een "transfer", in spiegelbeeld aangemaakt, wordt dan "overgezet" op het gewenste textiel d.m.v een hitte drukpers. Dit is een proces wat door sommige van ons en in het begin ook door ons enorm werd onderschat.

De juiste druk, temperatuur, tijd om te laten drogen/afkoelen en nog een aantal andere zaken maken dit drukproces vaak tijdrovend en gecompliceerd. Vandaar dat steeds meer collega's en o.a. (sport) zaken dit gaan uitbesteden. Het bedrukken van textiel lijkt makkelijk, maar als je kwaliteit en een duurzaam product wil leveren "kost" dit tijd. ( referentie aan nieuwsbrief 1, instel en opstartkosten )

Wilt u meer info over dit proces, de voorwaarden en de prijzen, neem dan met ons contact op. Wij kunnen dit proces voor u volledig uit handen nemen.

   

 

 

» www.uffinktextieldruk.nl

TRANSFERS/DRUKPERS
CARNAVALSVAKANTIE

CARNAVALSVAKANTIE

Ook wij vieren dit jaar carnaval en zijn gesloten!  

Vanaf 15.00 uur 's middags op vrijdag 13 februari tot vrijdagmiddag 20 februari zijn wij uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen op ons mobiele nummer; 06-3073-8061. Mailen kan uiteraard wel gewoon.

Lopende orders worden vanaf maandag 23 februari weer in productie genomen.

Wij wensen iedereen een fijne carnaval toe met heel veel plezier en gezelligheid.

WEET U WAAR U NAAR TOE MOET MET CARNAVAL??  VELDHOVEN

Klik hier

» www.rommelgatviertfeest.nl

CATALOGUS en WEBSITE

In de eerste maand van het jaar hebben onze leveranciers hun nieuwe catalogus gepresenteerd. Met nieuwe producten, betere versies van bestaande producten en in veel gevallen een betere voorraad in eigen huis!!

De komende weken gaan we proberen om de betere producten ( noem het maar de TOP 20 ) van onze "huis" merken te bundelen in een nieuwe website.

Overzichtelijk met bijbehorende info en duidelijke foto's.!

Zoals op de foto te zien alvast een voorproefje, helaas nog zonder foto, zo nieuw is het product ;-) De nieuwe blouse van Printer, vanaf NU te bestellen. Een nette functionele blouse, zeer geschikt voor verschillende activiteiten, zoals bijv. horeca etc....

In 7 verschillende kleuren, zowel dames als heren model en af te werken met eigen "huis" kleur knoopjes.

Maat XS t/m XXl voor de dames en S t/m 5XL voor de heren.

Prijs: 19,95 euro excl. BTW

» www.uffinktextieldruk.nl

CATALOGUS en WEBSITE
nieuwsbrief