nieuwsbrief
NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF

EINDELIJK!!

Het is zover!!. De allereerste nieuwsbrief van Uffink Textieldruk Veldhoven.

In deze nieuwsbrief de eerste paar ontwikkelingen die we met jullie MOETEN delen.

1 Instel/clichekosten, wat zijn dat nou precies?

2 Transport kosten en prijsstijgingen internationaal

3 Vakantiesluiting

4 Digitale catalogus

5 Actie Printer / Harvest

We proberen in elke nieuwsbrief aandacht te besteden aan een paar actuele onderwerpen. In deze nieuwsbrief de eerste twee.

Heel veel succes met ondernemen en wie weet tot ziens bij Uffink Textieldruk Veldhoven.

 

» www.uffinktextieldruk.nl

Instel / Cliche kosten

1: Instel / Clichekosten, wat zijn dat?

We krijgen regelmatig de vraag, wat zijn nu instel/cliche kosten?. Nu kunnen we een heel technisch verhaal plaatsen, maar het komt op het volgende neer.

Dit is de tijd die we nodig hebben om alles voor te bereiden. Hier hoort bij; het opmaken van logo's en bestanden, het positioneren van de logo's op de kleding stukken, het uitdraaien van de films etc.......

Samenvattend; Dit zijn de boterhammen voor een textieldrukker, de aantallen die we kunnen maken vormen het beleg van de boterham. Voor vragen neem gerust contact op!!

» http://www.uffinktextieldruk.nl

Instel / Cliche kosten
Transport en Prijsstijging

Transport en Prijsstijging

2: Transportkosten en Prijsstijgingen.

Net zoals de meeste website's en andere leveranciers hanteren wij ook transportkosten. Dit zijn niet de kosten voor het brengen van de order op locatie. Dit is een service van ons bedrijf, ;-). 

Transportkosten zijn de kosten die wij ook moeten maken om de spullen in de drukkerij te krijgen. Deze worden apart op de factuur vermeldt bij orders onder een bepaald bedrag. 

* Prijsstijgingen: In de 4 jaar dat we nu bezig zijn hebben onze leveranciers de prijzen redelijk stabiel kunnen houden. Tot nu helaas. Vanaf 1 januari 2015 verhogen de meeste van de leveranciers hun prijzen met 5%.

Dit is een internationale prijsstijging, onder andere doordat er wereldwijd betere werkomstandigheden vereist zijn, niet meer als normaal toch?  

» http://www.uffinktextieldruk.nl

Vakantiesluiting

3: Vakantiesluiting:

Ook wij pakken even een korte time out! Even de batterij opladen en nieuwe plannen maken voor 2015! En die hebben we zeker!!!! Wordt vervolgd..........

Wij zijn gesloten vanaf dinsdag 23 december tot en met vrijdag 2 januari.

Orders kunnen wel geplaatst worden, deze gaan vanaf 5 januari weer de productie in. Herhaalorders worden dan weer uitgeleverd vanaf woensdag 7 januari! 

» http://www.uffinktextieldruk.nl

Vakantiesluiting
Digitale catalogus

Digitale catalogus

4: Digitale catalogus:

In samenwerking met een van onze vaste leveranciers, hebben we op onze site een digitale catalogus kunnen verwerken. Overzichtelijk, makkelijk voor nabestellingen, het enigste nadeel; de onderdelen staan nog in het Engels..... ( hier wordt nog aan gewerkt )

Snuffel gerust eens door de catalogus, voor vragen of opmerkingen mail of bel gerust. Wil je bestellen of een offerte op maat? Voer je gegevens in en je staat ook meteen in het systeem.

Je krijgt dan een offerte die gebaseerd is op het aantal artikelen, het aangeleverde logo en je bent nog niks verplicht. Bij akkoord gaat verder alles via mail of telefoon!

 

» http://www.uffinktextieldruk.nl/shop/bedrijfskleding-uffink-textieldruk.html

Actie Printer / Harvest

5: Actie Printer / Harvest

Een van onze merken heeft een super AANBIEDING en een mooi pakket samengesteld.

In een aantal basis kleuren, maatverdeling vanaf XS t/m 5XL. Zowel voor dames als heren. T-shirts, Polo's Fleecevesten, Softshel jassen, Gevoerde winterjassen etc.......

De artikelen met rits zijn af te werken met eenn andere kleur zipp pullers. Kortom ideaal voor particulieren, bedrijven en andere partijen die uniformiteit en gezamelijke uitstraling hoog in het vaandel hebben staan!! Open de link voor meer info!

» http://viewer.zmags.com/publication/b4d7d079

Actie Printer / Harvest
nieuwsbrief